Unde să mergi toamna asta?

Toamna este de departe anotimpul meu preferat. În fiecare an aștept cu nerăbdare perioada 15-30 Octombrie, când culorile frunzelor ating apogeul cromatic.

Având în vedere că am călătorit foarte mult în România, știu locurile unde poți face niște poze extraordinare; nu vorbesc despre poze în orașe ci evident…în natură.

Bineințeles că am niște zone preferate pentru pozele de toamnă. Vă pot recomanda Parcul Național Buila Vânturarița, Munții Cozia, Munții Trascău, Valea Cernei, Munții Bucegi, Ciucaș, zona Moeciu – Fundata; asta ca să vorbim de niște destinații mai aproape de București.

Când aleg destinații de toamnă mă uit în special la zonele unde este foarte multă pădure de foioase. În felul ăsta succesul este garantat.

În Buila și Trascău de exemplu am prins niște momente excelente în perioada 14 – 25 Octombrie. Atunci am avut parte de vreme caldă, în jur de 25 de grade pe timpul zilei, lumina difuză dar și cer de un albastru intens. Vă las mai jos niște poze din Șirnea și Buila, din Octombrie.

Care sunt zonele voastre preferate pentru fotografiile de toamnă?

Vedere de la Schitul Pătrunsa – Buila Vânturarița

Spre Schitul Pătrunsa

Satul Șirnea

Satul Șirnea

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.